Whitesunday Island
Blijf op de hoogte en volg Judith
09 Oktober 2006 | Australië, Sydney
Daar ben ik weer en nog bruiner dan voorheen. Ik namelijk de laatste 3 dagen doorgebracht op een catamaran genaamd: Tangorra!! Niet echt een luxe boot maar dat verwacht je ook niet wanneer je een partyboot boekt.
In de haven werden we opgewacht door Benny, eerst je ticket laten zien en toen werden we gecontroleerd op alcohol. Ieder om de beurt moest even z'n alcohol voorraad laten zien!!! Was het niet voldoende moest je even terug naar de 'bottle shop' om wat meer in de slaan en water... water had je zeker nie nodig. Ik had een doosje wijn (4lt) en hij keek me een beetje bedenkelijk aan en zei toen; misschien nog wat extra bier voor de zekerheid!!! Ik zag dat er zat engelse en ieren aanwezig waren die zeker niet van plan waren om dorst te lijden. (ja lijden met een lange ij, ze waren zeker de leiders)Zowat iedereen had 30 blikken bier (0,4 lt) en een doosje wijn. Een belangrijk item van deze reis was dus duidelijk: ALCOHOL. Mijn party maten komen uit veel verschillende landen dus dat wordt erg gezellig. (Engeland, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italie, US new york, Tjechie, Israel en niet te vergeten Nederland)
Toen volgde de instructies van de boot, hij had er een leuk verhaaltje van gemaakt en had iemand nodig om het reddingsvest te demonstreren. Dit was het leukste onderdeel zei die, dan kon hij namelijk 'the hottest chick' uitkiezen!! Ja, jullie raden het zeker al dat was ik natuurlijk. Nou iedereen wist meteen wie ik was 'the dutchie'. Nog geen 15 min na de uitleg over de boot en wat we de komende 3 dagen gingen doen, waren we zowat verplicht om al aan de alcohol te gaan het was tenslotte al 3 uur geweest. S'avonds een heerlijke vis van de BBQ met wat salade en brood gegeten. Na de BBQ konden de wel bekende drankspelletjes beginnen. Ik dacht dat ik al heel wat nieuwe spellen onder de knie had, hebben ze hier weer nieuwe games. Als ik terug kom kan ik jullie wel een week aan de gang houden met drankspelletjes. Lekker 2 uurtje geslapen onder de sterren.
De volgende dag op naar de whitesunday island's, ik ben erg beniewd! Om half 9 arriveren we en worden we met een kleine boot gedropt aan de andere kant van het eiland. We moesten eerst nog 20 min lopen en toen waren we daar. Ik kan het maar in 1 woord omschrijven: PARADIJS. Niet te geloven ik heb 3 uur lang, op 1 van de mooiste stranden van de wereld, doorgebracht. En ja het zand is zo wit dat ogen pijn doen bij het afzetten van je zonnebril en het water is zo helder dat je iedere moedervlek op je huid kunt zien zitten. En natuurlijk waren er ook haaien..... hele kleine maar ..... niet gevaarlijk ......... en ze eten alleen maar visjes!!!!!!! Ik heb in zee gezwommen met een haai, ja echt waar en ze waren banger van mij dan ik van hen....! Kan er verder niet veel over vertellen hier moet je gewoon echt geweest zijn.
Als we terug komen staat er een heerlijke lunch voor ons klaar en aanvallen dan maar. We gaan s'middag nog snorkelen op verschillende plaatsen hier in het Great Barrier Reef. De laatste keer wou ik terug de boot in dus Benny sleurt me de boot in en toen ik net zat pleurt hij me eruit. Hij pakt de zak met brood en flikkert dat de zee in op de plek waar ik lig. Alle vissen komen met geweld op me af, deze grap heeft ie vaker uitgehaald. Best leuk zou je denken, alleen maar mooie vissen, maar niet als ze denken dat jij ook voer bent. Ze bijten natuurlijk niet, maar echt zo veel vissen overal om je heen in echt beangstigend hoor
S'avonds lekker spagetti gegeten en natuurlijk weer die rot spelletjes gedaan. Een van die ieren begon tijdens het spel al te kotsen, misschien snap je wat het zoal inhoud. Zuipen zuipen zo veel en snel als je kan. Hieronder een kleine beschrijving.
What is the name of the game? SLAPS
What is the object of the game? GETT FUCKED
(zal later uitleggen wat het precies inhoud voor de geintresseerde) Is leuk als je snel zat wild worden dus laat het me maar weten.
Verder super leuke tijd gehad aan boord van de Tangorra. Vanavond gaan we als afsluiter met z'n allen stappen, maandagavond is hier in Airly Beach de avond omdat dan alle boten terug komen van the whitesunday's. Later krijgen jullie verhaal van de nachtelijke uren in Airly Beach.
Woensdag vertrek ik naar: Magnetic Island.
XXXXXXXXX Dutchie
09 Oktober 2006 - 05:35
Je Vader:
Heel leuk Judith, maar wel iets minder alcohol drinken.
Groetjes uit Riethoven -
09 Oktober 2006 - 06:18
Bob:
Heey Dutchie,
Hou de naam van de Hollanders hoog hé !? 'We' hebben de hockey-Ozzies van het kampioenschap af gehouden en jij / jullie zorgen ervoor dat ze het verdriet niet kunnen verdrinken.... want alle flessen zijn al leeg...
Je zorgt er in ieder geval voor dat je niet totaly-brakko bent na de drankspelletjes, want anders zou je geen fut hebben voor al die andere dingen die het vakantieleven zo mooi maken ;)
Blijf genieten van het genieten ! Tot snel -
09 Oktober 2006 - 10:34
Je Moeder:
lieve judith
zo als ik kan lezen gaat het goed,moet ik die drank spellen als je terug bent ook meedoen.
ik ben benieuwt naar de nieuwe fotos,
groetjes van iedereen,
ik spreek je morgen,
geniet er van,
xxx je moeder
09 Oktober 2006 - 10:50
Jasmijn En Rutger:
lieve judith
we zijn met de vriende groep op vreindeweekend geweest , en hadden een
vlot geboud en in ijs kou water gezwommen.
hoe gaat het met jou met mij gaat het goet donderdag is ons pap jaarig het weekend was heel leuk geweest is het daar ook leuk ik had van tante rian een zakje snoep gekregen veel plezier groetjes jasmijn en rutger xxxxxxx xxxxxxxxxx ik mis je erg daaaag ..
09 Oktober 2006 - 11:22
Fam. Van Hoof:
Ha Meissie,
Ik lees wel, wij hebben niets gemist de afgelopen 2 weken jij gaat gewoon door met genieten, gelukkig maar), onze twee weken op Kreta waren bijna net zo indruk wekkend. Helaas iets andere stranden wat minder haaien, maar voor de rest was het super daar.
Grt Jorn, Ise, Jolanda en Alwin -
09 Oktober 2006 - 13:02
Carlijn:
heej juud...ik ben erg geinteresseerd naar de verdere gedetailleerde uitleg van die spelletjes:D kunnen we vast wel een keer bij kimmie uitproberen:D..wel super zo zeg die combi van super mooie stranden leuke mensen om je heen en een drankje erbij:D..heel veel plezier en ik ben zeer benieuwd naar de foto;s:)...kus caat -
09 Oktober 2006 - 16:21
Een Geintresseerde:
Ik sluit me volledig bij caat aan natuurlijk, super plan..tell me all the details honey! i'm in!
x een geintresseerde -
09 Oktober 2006 - 16:22
Kimmie:
ow trouwens juud, misschien had je het al begrepen maar dat was ik natuurlijk die geintresseerde..kimmmie..
xx -
09 Oktober 2006 - 19:05
Fur Immer Ihre:
judith judith fijn om te horen dat je je in goed gezelschap begeeft maar denk eraan je moeder heeft al erg veel ellende gehad met al haar duitse vriendjes dus pakken wat je pakken kan maar absoluut geen moffen heel veel plezier for always yours -
09 Oktober 2006 - 22:23
FEDDE:
PRACHTIG, IK GA SLAPEN ! -
10 Oktober 2006 - 01:18
Pim:
he juud,
genoten zo te horen. wij zijn morgen ochtend in airly beach. rond half negen of zo moeten ff kijken of we de boot kennen boeken, maar dat mackay is ook niet echt iets. 2 nachten is meer dan genoeg. in welk hostel zitte gij want we willen wel ff iets horen van een insider wat wel en vooral wat niet te doen in airly beach.
we horen ut wel
gr Pim -
10 Oktober 2006 - 07:38
Laura:
Ha juud,
Super daar he?! Ik kan me levendig voorstellen wat je daar allemaal beleeft en of course ben jij de hottest chick.
Waar blijven de foto's???
x laura -
11 Oktober 2006 - 05:59
Jan Heijmans:
hallo judith alles goed met jou zo te lezen wel he.na veel wikken en wegen is het mij gelukt om op jou site te komen.de drank vloeit daar ook lees ik. groot gelijk geniet er maar goed van.het ga je goed en de groetjes van ons filomien onze mark en peggy en mij natuurlijk .veel plezier daar de familie flodder uit de bosstraat. -
11 Oktober 2006 - 06:00
Jan Heijmans: