Airly Beach
Blijf op de hoogte en volg Judith
11 Oktober 2006 | Australië, Sydney
Ik weet niet wie de zon de vorige keer op het vliegtuig heeft gezet, maar hij heeft me verlaten!! Daar ben ik niet blij mee.....ik denk dat hij op dit moment druk bezig is ergens ander op wereld maar in ieder geval niet bij mij.
Nadat ik met de boot terug gekomen ben van de Whitesunday's hadden we s'avonds als afsluiter een 70's party in een afgelegen kroegje. Het was de bedoeling dat iedereen ook zo gekleed kwam, niet alleen in NLD mislukken deze pogingen, ook hier in Ozzie snapt niet iedereen wat je dan moet doen. We stonden op de bus te wachten en er waren nog 2 plaatsen over, niemand stapte in (er stonden ongeveer 50 man te wachten). Ik keek even goed en zag alleen maar mannen, plaats voor Judith dus!! Deze mannen hadden de afgelopen dagen op een andere boot gezeten met 16 mannen en 2 vrouwen, ik was dus meer dan welkom. (echt balen zeg, betaal je een dure boot zitten er alleen maar mannen op)Zat ook nog een NL jongen bij, dus kon ik weer even lekker 'dutch' praten.
Tijdens de avond heeft m'n crew nog even m'n leven gered!?!? Ja ik keek zo beduust, je gingen mijn hartslag controleren en deze deed het niet meer volgens deze mannen. Benny tilde me op, legde me op de grond, Matty sprong boven op me en begon met de wel bekende hartmassage en Benny loste hem af met de mond op mond beademing. Hier hadden ze al 3 dagen op gewacht en eindelijk alle moed bij elkaar gezocht om zogenaamd mijn leven te redden. Bedankt jongens!!!
Verder kan ik er nog steeds niet in uit in welke soorten maten er hier gedronken wordt. Koop je wijn - krijg je een 4 ltr doos
Koop je bier - krijg je geen 6pack mar 30pack
Bestel je biertje - krijg je een halve liter
of een hele kan met een aantal glazen
Bestel je spatje/coctail - krijg je geen glas maar de hele shaker met een dop erop waaruit je dan kunt drinken.
Ja dit is misschien nog iets voor in NLD (de vraag), 't volk komt dan namelijk niet zo snel terug naar de bar en ik hoef dan niet zo hard te werken. (alleen iets sterker worden, kost namelijk meer kracht om de glazen op te tillen)
Terug in de party-straat van Airly Beach nog verschillende kroegen aangedaan. Tot in de vroege uurtjes doorgegaan en dan proberen te slapen op een te dun matras omgeven door verschrikkelijk hard snurkende mannen.
Ben nu dan ook helemaal gebroken en ga zo slapen dan ben ik morgen hopelijk fit voor mijn eerste duik in de storm (mits jullie nu de zon op het vliegtuig zetten of naar me toe sturen)op Magnetic Island!!
Jullie horen m'n duikverhalen snel.
GRTZZzz Judith
P.S.; slecht nieuws ik kan echt heel moeilijk foto's plaatsen en jullie moeten dus nog 2 weken wachten. Waarschijnlijk kan ik in Cairns weer foto's plaatsen. SORRY
(maar het beste is natuurlijk gewoon zelf alles gaan bekijken)
11 Oktober 2006 - 10:30
Liesbeth En Luc:
WE genieten van al je verhalen vanuit down under, ook al komt het woordje drank wel erg vaak voor.
We zijn nog niet jaloers op je, maar we zouden best met je willen ruilen. Alhoewel we de leeftijd eigenlijk niet meer hebben voor zo'n onderneming.
Geniet met voll teugen van deze reis, want ook voor jou komt straks het ëchte"leven ook weer om de hoek kijken.
Groetjes vanuit een redelijk zonnig Nederland. -
11 Oktober 2006 - 10:49
Jet:
Contact vanuit een zonnig Nederland. Ik denk dat we hem nog maar even hier houden en niet op het vliegtuig zetten!
En ik ben het met Liesbeth en Luc eens, drank heeft volgens mij de overhand in down under, maar wel gezellig!
Blijf schrijven want je weet: wie schrijft die blijft!! en ik (we) geniet(en) ervan.
Tot gauw.
Veel liefs
Jet -
11 Oktober 2006 - 11:34
Ralph:
Zal jou wel bevallen dat duiken juudje ze leren je er om te buddy-breathen...???!!! -
11 Oktober 2006 - 13:29
For Always Yours:
hallo juudje alles goed hoor ik wel het laatste nieuws hier is dat frans bauer ziek is bij een optreden zakte hij ineens in elkaar nu maar bidden dat hij beter word steek een kaarsje daar aan voor hem aub
fur immer ihre -
11 Oktober 2006 - 13:31
Kimmie:
hey sjuudje,
niks op tegen toch zo een redingsactie als de mannen beetje beach babes zijn.
Iid iets voor nederland in plaats van 1 wijntje een hele kan..is voor ons ook makkelijker..hoeven we niet meer zo vaak naar de bar te lopen..
heel veel duik plezier..we horen het wel!
ps ja zeg!, snap ik eindelijk hoe je de foto's moet openen, kan jij geen foto's plaatsen ;) -
11 Oktober 2006 - 14:14
Compen En Co...:
Heej Judith,
Hoe lang heb je ook al weer gespaard voor zo'n reis? Want ik denk dat wij ook onderhand maar is moeten beginnen. Het is wel echt leuk om al die berichten van je te lezen. Maar het echt mee maken is toch leuker als wegdromen bij je verhalen. we gunnen je nog heel veel plezier daar, en hopelijk wil je toch nog wel terug komen.
Dikke -X-
Jeroen en Pauline -
11 Oktober 2006 - 15:21
Carlijn:
heej juud....klinkt goed die verhalen...ik zou m'n eigen spontaan nog is "dood" laten vallen;) of waren het niet van die waaanzinnige mega surfdudes? iig klinkt goed ook de bus met alleen maar mannen...wat heb ik het toch slecht hier dan ;)...btw van die mega glazen is wel ok maar is de prijs er ook naar anders vind ik het wel erg veel van het goeie dan moet ik zo hard door drinken om toch m'n targets te halen;)..nou meis duik ze, en let je wel goed op:D ....en tot het volgende verhaal...i'm looking forward to it! toedels kus caat -
12 Oktober 2006 - 06:57
Je Vader:
Veel plezier met de duikcursus.
Groetjes uit Riethoven -
12 Oktober 2006 - 10:36
Jasmijn:
hallo judith.
wij krijgen zondag veel bezoek omdat mijn papa dan jarig is vanavond gaan we uiteten ik heb je meeltje gelezen dat was wel een leuk verhaal ga je daalik duiken heel veel plezier groetjes van jasmijn en rutger en rian xxxxxxxxxxxxxxxxx -
12 Oktober 2006 - 10:43
Ruud:
Heej zus, ben je al lekker begonnen met je duikcursusje hoop je onder water veel mooi's tegen komt de iedereen de groetjes en zet er maar een keertje nieuwe foto's zou ik wel leuk vinden gr kus je broer -
12 Oktober 2006 - 11:09
Thijs:
Valt er bij 't duiken nog wat te zien of is de oceaan dan teveel in beroering? Stof/zand enzo?
Zuipen en duiken...dat kán niet goed gaan... ;)