Saufen Saufen Saufen - Reisverslag uit Gerlos, Oostenrijk van Judith Grotel - WaarBenJij.nu Saufen Saufen Saufen - Reisverslag uit Gerlos, Oostenrijk van Judith Grotel - WaarBenJij.nu

Saufen Saufen Saufen

Door: Judith van Grotel

Blijf op de hoogte en volg Judith

24 Maart 2008 | Oostenrijk, Gerlos

Lieve familie en vrienden,

Weer bedankt voor jullie leuke reactie, dat was weer genieten met het lezen. En omdat ik zo genoten heb van jullie reacties, verwen ik jullie met weer een nieuw verhaal.

Op het moment voel ik me niet echt lekker en maak me een beetje zorgen. En tegelijker tijd ook niet, want als ik naga wat voor leven ik hier lijd!!? (lees; ongezond eten en overmatig drankgebruik) Dan kan ik ook niet echt verwachten dat mijn bloedtest er goed uit komt. Iedere keer als ik 1 dag niet gedronken heb, voel ik me de volgende dag zo beroerd, niet te geloven zo beroerd. Ik heb dus besloten om mijn ritme gewoon voor te zetten, met mate !?!!!

Wanneer ik naar huis kom is nog een groot ?
Mijn collega’s willen graag dat ik tot het einde van het seizoen blijf. En ik, ik weet niet wat ik wil. De laatste week beloofd een groot feest te worden voor heel het personeel van GErlos. Maar aan de andere kant is het misschien ook wel fijn om eind maart naar huis te gaan en even thuis te zijn voordat ik weer vertrek naar Cuba. En aangezien de aanbiedingen voor eind maart om mij op te komen halen niet echt groot waren, vraag ik me af of jullie wel op me zitten wachten !!!??? Dat was een grapje natuurlijk………… tenminste voor mijn echte vrienden. Het is dus misschien net zo gemakkelijk om aan het einde van het seizoen met iemand mee te rijden. Makkelijkheid dient ‘die Joedith’ !!!!
Ik kom dus 9 april met ex-collega's van Luigi's Turbo Bar richting Riethoven. Helaas maar voor heel even.

Wat is er nog meer gebeurd in Gerlos. We hebben storm gehad vorige week (inmiddels ruim 2 weken geleden), deze week ookwel maar niet zo heftig. Vorige week zaterdag waaide het zo hard dat we de tent dicht moesten gooien. Heerlijk 2 daagjes vrij gehad.

Afgelopen week was die homo van een Gerard Joling in Gerlos en zanger Alex van ‘een bossie rooie rozen’ heeft maar liefst 2 keer opgetreden in onze beroemde Umbrella Bar. Mijn collega 'Wolfi' viel na 30 jagermeister, 20 flugel en 15 willi om 13.00 uur achter de bar neer met zowat al ons glaswerk. Vanaf dat moment was niet Alex maar Wolfi ons entertaiment. Ik heb mijn collega die die dag vrij was opgebeld met het verzoek direct naar boven te komen. Het was een dag die ik niet snel ga vergeten!!!!

Afgelopen week is de familie Smits langsgeweest, wat erg gezellig was. Mark had een collega uit Zeelst meegenomen en nog wat andere boerkes waar ik uiteraard ben mee weesten apres skien. Er zaten avonden bij die ik me de dag erna niet geheel kon herinneren. Zoals als bijvoorbeeld iemand aan wie ik mijn telefoonnummer heb gegeven. Een hele groep mannen die de Umbrella in kwamen lopen alsof ze me al jaren kenden. Ik vroeg mijn collega's; waren hun gister hier, ik ken ze helemaal niet ?!? JOeeetiet (mijn nieuwe naam, geen idee waarom) daar heb je gister nogal uitbundig mee gedanst in de 'Cin Cin'........aaaaaahhhh OKEEEEE, mmmmnnnn.

Het einde van het seizoen nadert wat betekend; nog meer drinken. Jullie zullen je afvragen kan dat ????? Ja dat kan, we beginnen op het werk gewoon iets vroeger met onze eerste Jagermeister en doen dat dan met een grotere regelmaat. Meteen als we alles met de 'franse slag' gepoetst hebben gaan we het apres-ski leven in GErlos onveilig maken. Ik zal deze week nog even wat foto's op de site zetten zodat jullie enig idee krijgen van hoe mijn "werk" er hier uit ziet.

Voor nu een hele dikke kus
Judith

• 25 Maart 2008 - 07:11

Fam. Van Hoof:

Aloa daar in zui(p/d)Gerlos,

Ik ben niet zo blij met jou mededeling nog langer te blijven, ik dacht dat je zou komen helpen met de verbouwing???? Is maar weer goed dat ik niet op de jeugd heb gerekend, die willen alleen maar zuipen.
    Gebruik het met mate meissie, en verder nog veel plezier daar.

Grt van uit Valkenswaard

• 25 Maart 2008 - 07:27

Dorien:

Hallo Joeeetiet,

Wat een mooie nieuwe naam, maar inderdaad hoe komen ze erop.
    Maar zo te lezen gaat het goed met feesten en de drank, ik zou zeggen ga zo door.

Wel heel fijn dat je nog even naar Riethoven komt, voordat je weer vertrekt naar Cuba.
    Ik ben wel benieuwd naar de foto's, dan hebben we inderdaad weer enig idee wat jij daar allemaal uitspookt.

Nou geniet er nog van, lekker feesten en tot snel.

XXX Dorien

• 25 Maart 2008 - 08:55

Laura:

Zal ik voor als je terug komt meteen een plaatsje reserveren bij Novadic??? Zo te horen moet je behoorlijk afkicken straks.
    En denk er aan...drank maar meer kapot dan je lief is! Zoals je lever hihihi.
    Ik heb nog steeds geen duidelijkheid dus ben je genoodzaakt om tot 8 april de bergen van gerlos op stelten te zetten.
    Wij vertrekken 9 april naar Engeland dus dan zie ik je pas na CUBA?!?!
    Geniet er nog maar twee weken van!

Dikke kus Laura

• 26 Maart 2008 - 07:46

Thijs:

Heej vrouwtje!

Man, helemaal van de kaart zuipen, en niks meer herinneren...Gelukkig dat je fijne collega's je nog helpen de film van de vorige avond in te vullen...gaat goed daar! ;)

Wij hebben intussen ook weer sneeuw...mmm'kay. ;)

Veel plezier! Ook in Cuba!

Grtz
    -Thijs

• 26 Maart 2008 - 08:30

Jolanda:

Dat eerste berichtje komt dus niet van mij.Verbouwen laten we aan de mannen over.Geniet nog maaren wij halen de schade later wel in. gr jolanda

• 26 Maart 2008 - 17:16

Fam. Smits:

Judith, het was een zeer gezellige en dorstige week. We hebben verrekes genoten en gelachen en oja fijn geskied. Als je terug bent moeten we op een apres ski avond nog maar even napraten en -drinken. Ik zal de boerkes uit zeelst wel de groeten doen. Veel plezier nog de laatste weken in de umbrella bar.

Het was super !!!!

Cor, Riek en Marc

• 27 Maart 2008 - 14:16

Mayke:

Ha die Judith,

Hoor ik nu pas van Thijs :) dat je alweer een tijdje in het altijd mooie Oostenrijk zit en je site weer met smeuïge verhalen opleukt!!! Nou ik ga eerst maar eens lezen wat je allemaal hebt meegemaakt en ik hoorde ook dat je nog veeeeel meer van plan bent!

Dikke knuffel op afstand,

Mayke

• 30 Maart 2008 - 23:04

Tieske Uit A'dam:

Hey Joe-tiet (hilairsche bijnaam haha),

Is alweer ff geleden dat ik een berichtje heb geplaatst op je levenssite! Leuke verhalen weer..! Ik lees alleen maar alcohol, iets te geile kerels, apres-skien, en sneeuw. Weer eens wat anders hè haha ;-)

Leuk om weer ff je verhalen te lezen allemaal.. Ook erg nice dat je naar Cuba gaat, t kan niet op :D Misschien nog ff meeten in Nederland als je terug bent?!

Hier is alles verder goed, ik werk/studeer/leef nog steeds in A'dam. Lekker z'n gangetje.

Ik spreek je weer keind.

X Thijs

• 31 Maart 2008 - 10:29

Jasmijn:

Lieve lieve lieve lieve judith.
    Waar was je vrijdag avond.
    We zaten op je te wachten.
    We hadden alles aan gezet.
    We hadden skype aan gezet en we hadden Rutgers msn aan gezet.
    En jij was er niet.
    Hoe kan dat nou?

Groetjes Jasmijn X-x-X-x-X-x-X-x-X-x-X-x-X jasmijn.

• 09 April 2008 - 01:02

Kimmie:

hey zuipschuit,
    dat wordt dus zwaar afkicken, maar we gaan je wel helpen op Cuba! Cocktails drinken we pas na 8 uur, judi en niet 's ochtends rond de klok van 11! haha.
    Heb er zin in! blij dat ik je weer ga zien!
    kus kim

• 16 April 2008 - 17:39

Maria.jos.:

judith.een.fijne.vacantie in cuba
    we horen je verhalen wel als je terug bent

jos maria

• 10 December 2008 - 13:27

Jolanda:

Goed aangekomen?Geen ruzie onderweg met erwtje.Jij zou trouwens die site van die jurken nog doormailen.Ben je al aan het boek begonnen.groetjes jolanda