Home sweet home - Reisverslag uit Riethoven, Nederland van Judith Grotel - WaarBenJij.nu Home sweet home - Reisverslag uit Riethoven, Nederland van Judith Grotel - WaarBenJij.nu

Home sweet home

Door: Judith van Grotel

Blijf op de hoogte en volg Judith

16 Februari 2007 | Nederland, Riethoven

Hey mensjes van het koude leven,

Ik ben eergister weer aangekomen in een koud en regenachtig Nederland. Werd daar met open armen ontvangen door de familie en vrienden!!! Nou niet helemaal, ze stonden namelijk bij de verkeerde uitgang te wachten en moest ik dus hun gaan verrassen. Ze verschoten nogal en kwam verder weinig reactie. Ik zei zal ik nu naar jullie toekomen of komen jullie naar mij, nee echt een heel leuk welkom. Toen mijn grote vriendin Jasmijn de eerste stap durfde te zetten om me een knuffel en kus te geven was de rest ook overgehaald. Kon ik eindelijk mijn rozen in ontvangst nemen. Pa & ma waren blij me weer te zien en konden weer lachen. Nadat ik iedereen weer even stevig vast had gepakt gaan we eerst iets drinken voordat we richting Riethoven gaan.

vervolg komt morgen

• 16 Februari 2007 - 19:12

Mayke:

Hoi Judith,

Gelukkig weer veilig geland.....en veilig thuis!!! En zijn ze erg blij....IEDEREEN....maar vooral je ouders?Ik ben de eerste die post en hopelijk vind je dat niet erg!!! Thijs zit in een dipje, Pim vertrekt aanstaande woensdag naar Nederland en Thijs zou met ene ute naar Nieuw Zeeland vertrekken. Dat gaat niet door.....volgens mij kan hij wel een oppeppertje van zijn maatje Juut gebruiken. Ik mail je snel. Geniet van de carnaval en ik hoop dat je een beetje kunt wennen in dit kleine koude landje.

knuffel :biggrin:

• 17 Februari 2007 - 11:26

Joyceke:

Hey judith,
    Welcome home dudette!
    We zullen je met carnaval wel zien! En wat zul je het druk hebben met bijkletsen!
    Misschien dan wel tot vanavond!
    Groetjes Joyceke

• 17 Februari 2007 - 12:11

Caat:

Hee juud welcome back!! mooie ontvangst zo te zien :D:D...fijne carnaval als je dat gaat vieren..ik zal je helaas niet ontmoeten met carnaval want ik blijf in chillburg maar ik zie je vast snel daarna!! tot snel kus caat

• 19 Februari 2007 - 19:24

Angelique:

Ha die Judith,

Het was leuk om je weer te zien, ben erg blij dat je weer terug bent. En nu weer hard werken......we kletsen snel bij.

Groetjes Angelique

• 20 Februari 2007 - 16:58

Kimmie:

hey Sjuudje,

We stonden idd een beetje verkeerd te wachten..maar goed, had je anders verwacht met mijn richtingsgevoel? haha ...fijn dat je er weer bent! kus kim

Judith

Judith in Australie 2006 - 2007 Iedereen kan hier mijn hopelijk spannende verhalen lezen over al mijn avonturen die ik ga beleven in Ozzie. Ook kan men reageren door een leuk bericht te plaatsen!! Australie is het land van: * Captain Cook * Kangaroes & Koala's * Fraser Island * The Great Barrier Reef * Ayers Rock (Uluru) * The Great Ocean Road * The Opera House & The Harbour Bridge

Actief sinds 30 Aug. 2006
Totaal aantal bezoekers 120947