Goodbye Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Judith Grotel - WaarBenJij.nu Goodbye Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Judith Grotel - WaarBenJij.nu

Goodbye Sydney

Blijf op de hoogte en volg Judith

08 September 2006 | Australië, Sydney

Hi there,

Ik ga Sydney nu al verlaten, het weer is net zoals in Brabant, behoorlijk klote dus. Vertrek morgen met de bus naar Byron Bay. Het is 2 dagen reizen en slaap onderweg in 2 verschillende plaatsjes, ik ken de namen zo niet.

Ook de groep die me is toegewezen via de vlucht is niet echt super. Zelf die ene met haar beurs in de kontzak en telefoon is de broekzak zit bij me in de groep. (je weet wel Mam) In het hostel zitten verder alleen maar Duitsers. (die zijn alleen leuk als ik ze ga opzoeken in Oostenrijk, maar niet in Oz)

Ik ga dus snel verder richting het mooie weer, tenminste dat hebben ze mij verteld.

XXXXXXXX

die Judi

• 08 September 2006 - 05:59

Bob:

Ha die Judi,

Je moest eens weten wat voor heerlijk weer we nu hebben hier in het Brabantse land... Hopelijk ga je na twee dagen bus-zitten wél leuke mensen ontmoeten en van welverdiend lekker weer genieten !?

P.s. Jet, nu ben ik de eerste die reageert !

• 08 September 2006 - 06:10

Jet:

Ha Juutje,

Bob wil me persé voor zijn. Nou dat is vandaag gelukt, maar ik denk dat het een soort van competitie tussen hem en mij wordt. Dadelijk moet ik nog om half 8 gaan beginnen, ha,ha.
    Jammer dat je het nog niet zo fijn hebt gehad maar dat wordt vast beter.Denk maar dat dit een opstartperiode is en die zijn meestal niet zo leuk. Wordt vast beter. Nou, juutje geniet er zoveel mogelijk van!

dikke kus Harrie

• 08 September 2006 - 10:28

Laura:

Ha meisje,
    Je moet maar zo denken niet iedereen is uit hetzelfde hout gesneden dus ze kunnen ook niet allemaal voldoen aan je eisen. Je bent natuurlijk heel wat leuke mensen om je heen gewend. En ja, wijn kun je niet met iedereen drinken. Geloof me maar dat waar de zon schijnt alles beter is. Zet em op! Dikke kus Laura

• 09 September 2006 - 08:04

Rutger - Jasmijn:

hoi judith
    Bevalt het daar en beetje ik hoop het wel. Het is hier nu lekker warm, daar denk ik ook wel.Ik heb tegen ruud gezegt dat hij kaart moest kopen, want tante rian was niet thuis.
    x jasmijn x rutger

• 09 September 2006 - 20:37

Jack:

he wel volhouden daar he alles komt goed pijn is fijn en bloed moet moet je maar denken zoek de zon en die griet met die beurs wimpel jij toch wel af groetjes aan jallabere en tot horens doei

• 10 September 2006 - 13:29

Ine:

Hey Judith,

Geweldig dat je dit doet zeg! Ik zou willen dat ik het durf zo in mijn eentje in het verre australië... Misschien ooit... Heel veel plezier daar!!! Geniet ervan en doe voorzichtig! xxx Ine

• 10 September 2006 - 16:01

Kimmie:

heey juudje,
    niet iedereen kan natuurlijk net zo leuk en gezellig zijn als jij ;) soms moet je genoegen nemen met ietsje minder. Maar je zal daar snel andere mensen leren kennen met al die back packers! ik duim voor dat je zon krijgt
    hele dikke kus kim

Judith

Judith in Australie 2006 - 2007 Iedereen kan hier mijn hopelijk spannende verhalen lezen over al mijn avonturen die ik ga beleven in Ozzie. Ook kan men reageren door een leuk bericht te plaatsen!! Australie is het land van: * Captain Cook * Kangaroes & Koala's * Fraser Island * The Great Barrier Reef * Ayers Rock (Uluru) * The Great Ocean Road * The Opera House & The Harbour Bridge

Actief sinds 30 Aug. 2006
Totaal aantal bezoekers 120960