Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Judith Grotel - WaarBenJij.nu Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Judith Grotel - WaarBenJij.nu

Sydney

Blijf op de hoogte en volg Judith

06 September 2006 | Australië, Sydney

Hallo allemaal,

Na een zware reis ben ik dan eindelijk aangekomen in Sydney, Australie. Deze zware reis in heb ik ook aan jullie te danken.

Het begon al op schiphol, als eerste heb ik mezelf verwend met een nieuwe zonnebril en een overheerlijke chocolade ijsco van Haagen-das. Toen was het wachten tot ik het vliegtuig in mocht. Oja, ik had nog een kaart en een cadeau van ons mam gekregen.

Eerst de kaart en ja hoor dat werd janken, ik dacht leuk nu het cadeau !!!!! Echt leuk, iedereen zat me aan te kijken toen ik jankend jullie lieve woorden zat te lezen. Ik heb de hele reis aan al die briefjes moeten denken. Waarom ben ik hier in hemelsnaam aan begonnen, als ik dit zo allemaal lees ben ik toch al een heel rijk persoon. Via deze weg wil ik jullie dan ook allemaal bedanken voor deze tegekke woorden, meningen, tips en foto's.

Toen ik in het vliegtuig zat te genieten van mijn eten met een geweldig mooie zonsondergang. De stewardes vroeg me wat ik wou drinken, ik bestelde water. MIjn buurvrouw, (een koreaanse zangeres) bestelde een white wine en ja dat heb ik natuurlijk ook veel liever. Ik ga natuurlijk niet van m'n patroon van de afgelopen week afwijken!??! Heerlijk, ik heb nu toch vakantie en neem het ervan.

Sydney: ik voel me vreemd, weet misschien toch niet echt waar ik aan begonnen ben, maar ik er zeker iets van maken en nu ga ik snel de stad bekijken, harbour bridge en het opera gebouw.

Jullie horen van me

groetjes XXXXXXXXX

Judith

• 06 September 2006 - 06:08

Jet:

Hé topper,
    leuk bericht en fijn dat je goed aan bent gekomen. Geniet ervan je hebt er tenslotte keihard voor gewerkt!!! tot horens!!!

Knuffel en dikke kus
    Jet (alias Harrie)

• 06 September 2006 - 06:19

Bob:

Heey kanjertje,
    Fijn te horen dat je goed bent geland en dat je ons met een lach én een traan hebt achtergelaten.... Met alle wijze raad die je hebt meegekregen ga je er een fantastische tijd van maken enne: je komt na het lezen van de briefjes in ieder geval wél weer terug en dan als nog rijker persoon (niet financieel gezien !). Geniet ervan en tot snel !

• 06 September 2006 - 06:22

Tinus:

mooi dat je goed aangekomen bent.
    maak er iets moois van
    en geniet er van

• 06 September 2006 - 07:00

Angelique:

Ha die Judith,
    Wat leuk om zo snel wat van je te horen!!!
    Zo zie je maar weer dat een afscheid zwaar kan vallen. Je weet in iedergeval dat er veel mensen in dit kikkerlandje aan je denken. Ga het grote avontuur tegemoet en geniet ervan!!!

Groetjes Angelique

• 06 September 2006 - 07:03

Andreas:

Hee judith, leuk om te horen dat je veilig bent aangekomen. Het is misschien nu een beetje vreemd daar..maar dat is altijd in het begin, komt zeker goed.. veel plezier daar en maak er wat van!! xxx

• 06 September 2006 - 07:07

Ria:

Ik heb nog aan je gedacht toen je in het vliegtuig zat. Mooi dat de reis goed is gegaan. Ik wens je heel veel plezier en blijf je berichtjes volgen.
    Doei!

• 06 September 2006 - 07:28

Femke:

Hey judith,

leuk iets van je te horen! Het zal in het begin allemaal nieuw en wennen zijn, maar dat komt vast allemaal goed!

Enjoy!

Groetjes Femke

• 06 September 2006 - 08:43

Carlijn:

hee judith..super dat je goed bent aangekomen in sydney...maak er een mooie tijd van en ik ben al benieuwd naar de eerste foto's :D...

Groetjes kus carlijn

• 06 September 2006 - 09:46

Claire:

IK BEN STRONTJALOERS!!!! haha! Super veel plezier en succes daar!

X

• 06 September 2006 - 09:55

Ralph:

he juud geniet ervan we volgen je hier op de voet via de mailing list. Een keer msn-en laat t maar weten en we zien elkaar. dikke kus van ralph en laura

• 06 September 2006 - 10:55

Rutger En Jasmijn:

heej judith fijn dat je goed aangekomen bent geniet nu maar van je vakantie we misse je al een beetje en leuk dat je de briefjes leuk vond wij kijken elke dag op de mail kijk wel uit tot gauw
    rutger en jasmijn xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 06 September 2006 - 11:09

Ron,Linda,Mex,Luna:

He Judith,
    Wat Leuk nu al een berichtje. Have fun en geniet ervan. Veel plezier in Sydney.
    Dikke kus van Mex en Luna!

• 06 September 2006 - 12:43

Marlou:

Heey fuut...
    Ik ben jaloers en erg trots op je!! Heel erg veel plezier daar!

Kus Marlou

• 06 September 2006 - 13:27

Kimmie:

heey vriendinnetje..het is idd heel erg raar als je daar in je remie in de middel of nowhere zit..maar een paar weekjes en je weet niet beter. Boekje toch leuk ondans de diddle plaatjes? haha..ow enne ik heb nog een mailtje van je tegoed ;) dikke kus kim ps. laat de wijntjes ook daar zeker maar smaken!enne juud, denk aan je boekje he! ik verwacht hem minstens half vol ;)

• 06 September 2006 - 16:13

Mark:

He Judith!

Veel plezier! en doe die aboriginal's daar de groeten van mij. Tis ook natuurlijk wel vet als je meteen op zo'n didgeridoe leer spelen.. maak er een onvergetelijke tijd van..

Groeten, xxx Mark

• 06 September 2006 - 16:32

Judith Van E:

judith fijn te horen dat je goed bent aangekomen geniet van je verdiende vakantie en wij volgen jou avonturen wel op de mail je hoort nog van ons xxxxxx

gr geert daan nicole en judith

• 06 September 2006 - 19:13

Annemiek:

Hoi Judith!
    Heel veel plezier in Austalië!!! Jammer dat ik afgelopen zaterdag er niet bij kon zijn.
    Ik laat wel horen wanneer Roy precies naar Nieuw - Zeeland gaat! Een hele fijne tijd, geniet ervan!
    Groetjes Annemiek

• 06 September 2006 - 19:23

Annette En Jos:

Hoi Judith,
    Je 1e avontuur (de reis) is al geslaagd. Fijn om te lezen dat het goed is gegaan. Sowieso leuk om op deze manier je avonturen te kunnen volgen (ben je toch een beetje dichtbij). We kijken nu al uit naar de volgende verhalen. W'll keep in touch!!
    Groetjes, Jos en Annette

• 07 September 2006 - 10:55

Luc En Johan + Familie:

Beste Judith,
    Natuurlijk is het emotioneel om alle goede wensen te lezen. Zeker als je net afscheid hebt moeten nemen van je familie. Dat je dan een traantje moet laten is helemaal niet erg en iedereen heeft daar begrip voor. Het is nl. een van je menselijke eigenschappen.
    Fijn te hoeren dat het eerste deel goed verlopen is. En nu maar GENIETEN!!!!
    Straks zijn alle negatieve dingen vergeten en heb je fijne herinneringen om aan terug te denken. Denk hieraan als het nogeens even tegenzit.
    Het komt uiteeindelijk toch allemaal weer goed.
    Veel plezier!