On my way to Fiji - Reisverslag uit Sydney, Australië van Judith Grotel - WaarBenJij.nu On my way to Fiji - Reisverslag uit Sydney, Australië van Judith Grotel - WaarBenJij.nu

On my way to Fiji

Door: Judith van Grotel

Blijf op de hoogte en volg Judith

02 Februari 2007 | Australië, Sydney

Hey daar,

Bedankt weer voor alle berichtjes met de blije woorden dat ik binnenkort thuiskom. Dit is dan mijn allerlaatste bericht vanuit Australie, helaas. Het mooie daaraan is dat ik over 3 uur naar het paradijs vlieg.
Nu nog even alles op het laatste moment gaan regelen, altijd hetzelfde me mij. Over een half uur vertrekt mijn busje naar het vliegveld, waar ik dan nog even op mijn gemak alle mooie herrineringen naar boven kan halen.

Mijn laatste dagen in Sydney verliepen eigenlijk hetzelfde als dat ik daar begonnen ben, niet al te super. Het ligt niet aan de stad, het is hier prachtig, zeker voor shoppen en stappen. Het is meer het gevoel, deze keer ook afscheid moeten nemen maar dan van mijn vrienden hier in ozzie. Weer het alleen aankomen in een hele grote stad en eigenlijk nergens geen zin meer in hebben. Ik heb genoeg van het sociaal doen tegen mijn kamergenoten!! Iedere keer hetzelfde verhaaltje vertellen, waar kom je vandaan, hoe oud ben je, oooo ik heb helemaal mijn naam nog niet gezegd, jeetje.

Ben niet bezorgd om me want zit nu met een hele grote smile dit bericht te typen. Kan niet wachten totdat ik aankom in fiji. Waar ik morgen mijn feejee avontuur op het hoofdeiland ga beginnen. Als ik daarvan terug kom lekker op een cruise naar de verschillende onbewoonde eilanden. Hopelijk een paar hele mooie duiken maken in het cristal heldere water daar. Klinkt niet slecht he. Ik zal zorgen dat ik hele mooi foto's heb zodat ik jullie nog wat extra jaloers kan maken. Wordt niet zo heel moeilijk verwacht ik.

Voor nu het beste voor jullie allemaal, heb nog even geduld want ik ben zo weer thuis. Waar we dan gezellig bij kunnen kletsen want ik heb toch nog geen baan, alle tijd van de wereld!!! Eerst even knallen met de carnaval en daarna is het weer tijd voor vakantie. Rustig aan weer beginnen.

Tot heel snel nu

XXXXXX Judith

• 02 Februari 2007 - 07:35

Fam. Van Hoof:

Ach ja, ik hoef nog maar 30jaar te werken en dan kunnen wij gaan knallen, dus meissie duik ze en geniet nog maar van de laatste ander halve week daar. Ik hoop dat je de zon meeneemt naar hier, dat is toch fijner dan dit weer wat we nu hebben.

Grt en kusjes van je weet hopelijk nog wel wie allemaal.

• 02 Februari 2007 - 08:54

Marlou:

Fuut, geniet ervan, daar op Fiji. Maar dat zal zeker lukken. Tot snel, X
    Marlou

• 02 Februari 2007 - 09:09

Mayke:

Lieve Judith,

Ik kan me voorstellen dat je met gemengde gevoelens je laatste woorden in Aussie hebt zitten typen. Sommige dingen kun- en hoef je gewoon niet uit te leggen. Geniet van je laatste reis naar een voor jou nog onbekend gebied!

• 02 Februari 2007 - 10:39

Laura:

Hallo meisje,

Nou nog anderhalve week in het paradijs. Bounty Island bij uitstek... Ben zoiezo jaloers zonder foto's hoor. Nog even alleen rekening houden met jezelf. Duik ze en geniet ervan!!! En ik zie je erg snel. Kus Laura

• 02 Februari 2007 - 16:03

Ine:

Hey Judith,

Heel veel plezier nog op Fiji! Als ik dat zo hoor over al je avonturen wordt ik zo jaloers... zeker het zwemmen met de dolfijnen klinkt geweldig!
    Geniet er nog van!

xxx Ine

• 02 Februari 2007 - 18:19

Compen En Co:

heej Judith,

heel veel plezier daar in Fiji heh! maar dat zal zeker wel lukken. En toch zeker mooi dat je nog heel je leven terug kan denken aan die prachtige herrineringen in australie. Wij moeten het maar doen met jou foto's ;) maar je weet maar nooit...
    Je hebt trouwens wel het ideale moment gekozen om naar huis te komen heh, een paar daagjes rust en dan weer carnaval!

Eej we zien je snel weer en tot die tijd, have fun!

groetjes,
    Jeroen en Pauline

• 03 Februari 2007 - 10:14

Kimmie:

Nog even flink genieten daar Juudje!
    tot snel x kim