Brisbane
Blijf op de hoogte en volg Judith
17 September 2006 | Australië, Brisbane
Mijn volgende avontuur, ben vertrokken vanuit Byron Bay naar Brisbane. Voordat we in Brisbane arriveerden gingen 'Zorb' jullie zullen je afvragen wat is dat nu weer. Dat had ik namelijk ook. Maar het is echt zo cool en iedereen weet eigenlijk wel wat het is maar niet hoe je het noemt.
Nou....je hebt een hele hele grote plastic bal daar ga met z'n 3 in zitten, ze doen er nog wat water bij en duwen je vervolgens van een heuvel (die er genoeg zijn hier)af. Als je dat helemaal overleeft had moest je vervolgens op die heuvel gaan liggen en wachten tot die grote plastic bal (met 3 man erin) over jou heen rolt. Het was echt zo cooool. Echt een aanrader als het mogelijk is in Nederland.
Aangekomen in Brisbane (een grote stad) besluit ik maar meteen om morgen mijn reis te gaan vervolgen naar Noosa. Ik heb geen zin in een grote stad het enigste wat je kunt doen is een beetje rondhangen in een park, iets gaan bekijken en s'avonds op stap gaan. Er is niet eens een strand!!!
Nadat ik een heerlijk douche te hebben genomen zij we gaan eten bij Down Under (een pub onder in de kelder van mijn hostel Palace). Een heerlijk biefstuk met champignonsaus heb ik besteld voor maar 6 dollar. Nou beter en goedkoper kun je niet krijgen. Ik heb na een rugby wedstrijd van Brisbane-Newcastle gekeken (tv) samen met Matthew (matt doet ook aan rugby). Samen zijn we weesten stappen en kwam daar Brian tegen, een jongen uit ENG waar ik s'middags afscheid van had genomen omdat ik naar Brisbane vertrok. (volgens mij is ie me gevolgd?!)
Vandaag ....... ben ik verliefd geworden !!!
En neenee niet op 1 van die dudes maar op NOOSA. Ik zat nog in de bus en was er helemaal weg van. Sem (chauf) vroeg al voor aankomst of iemand ooit in Florida Key's is geweest. En ja daar ben ik vorig jaar samen met mijn lieve neefje geweest (voor hem moest ik een cadeau meenemen uit Oz, nee het hoeft niet groot te zijn als het maar duur is ..... ertje ertje toch) Je kunt het daar ongeveer mee vergelijken, grote huizen-mensen met veel geld(ik dus)- mooie stranden - leuke winkeltjes - en heel veel koala's.
Het wordt hier echt iedere dag steeds leuker, gafer, cooler, mooier en zelfs de zon blijft niet meer voor me weg.
Ik laat jullie snel iets horen over NOOSA!!!
xx Judith
17 September 2006 - 13:37
Bob:
Heey Noosa-lover,
Je klinkt weer helemaal happy, dus dat het steeds leuker, gaver, cooler (niet qua temperatuur !?), mooier en zonniger gaat worden wil ik graag geloven ;)
Geniet dus ook met/van Noosa !
Ik wacht je volgende berichtje weer af... wat betreft reacties blijf ik haantje de voorste !?
Tot snel -
17 September 2006 - 18:11
Femke:
Hey juud,
leuk dat je het nu zo naar je zin hebt, moet toegeven wel wat jaloers op je te zijn :)
Zo te horen lig je dus goed in de markt daar bij de mannetjes, haha, ga zo door :-)
Ben benieuwd naar NOOSA!
Groetjes Femke -
18 September 2006 - 06:01
Bob:
Ik heb je nieuwe liefde bewonderd op internet... ziet er erg goed uit ! :)
Je moet nou wel tot eind oktober blijven (wat een straf)... want dan is er de triatlon ! enne: wanneer kunnen we een paar fotootjes van jou en Noosa bekijken ? Have fun ! -
18 September 2006 - 10:38
Jasmijn En Rutger:
ik hat vrijdag mijn kinder feest gevierd we waaren naar de paal geweest we heben daar een moder gevecht gedaan dat was heel erg leuk rutger had met 10-2 gewonnen van eersel hoe gaat het met jou met mij goet tot ziens en heel veel plezier van jasmijn xxxxxxxxxxxxxxxxx daag -
18 September 2006 - 12:12
Regi:
Hoi Judith,
Leuk om je zo te kunnen volgen. Begrijp dat je inmiddels je draai gevonden hebt. Geniet ervan, ik zal je blijven volgen. Probeer nog wat fotos erbij te doen.
Groetjes, Regi -
18 September 2006 - 18:48
Kimba:
hey sjuudje,
ik schrok al even juud en verliefd worden..dat duurt normaal langer als 2 weken...maar ik heb hem door..geen beachboy maar NOOSA? Wat het precies inhoud geen idee maar het klink goed..have fun..hoor wel weer hoe het is geweest..
dikke x
ps onze trouwe viervoeter heeft zijn laatste adem uitgeblazen (hij is dus wel kapot te krijgen ;) ) Nee dat was natuurlijk een grapje, ik vind het kei zielig
ps. groetjes van Bennie -
19 September 2006 - 09:12
Bob (alweer !?):
Heb je foto's bewonderd.... ziet er super uit daar. Je bent niet alleen party-animal maar weet ook nog mooie plaatjes te schieten ! Meegenieten-op-grote-afstand gaat nu toch wat makkelijker ! Hou het vol (zowel het feesten als het plaatjes-schieten) Tot snel -
19 September 2006 - 11:02
Johan:
hey jude
fijn om te horen dat je je draai gevonden hebt in australie alleen dat drankgebruik(misbruik)moet je wel in de hand houden dus spreken we nu af 2x in de week een glas wijn bij het eten en een keer in de week een cocktail bij het stappen
geniet daar je komt nog op vele leuke plaatsen
for always yours
fur immer ihre johan
+de familie waar het stil is zonder jou
groetjesxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
19 September 2006 - 13:38
Carlijn:
Heej juud ziet er super uit die foto's en ik ga ff regelen dat van de brute heuvels in riethoven ook zo'n bal komt rollen...beleven we hier ook nog is wat..ik ben wel stik jaloers op je..klinkt allemaal toppie wat je daar beleefd..is nog is wat meer al een avondje stappen in eindhoven :D heel veel plezier nog!
Kus Carlijn -
19 September 2006 - 21:01
Annette:
Judith,
Nu ben ik natuurlijk ontzettend nieuwsgiering naar Noosa.
Al google-end op internet vond ik het volgende over Noosa.
"Noosa is natural, Noosa is special, Noosa is sophisticated, Noosa is friendly and Noosa is waiting for you!"
Dat gaat vast lukken daar!!
Groetjes xxxx
20 September 2006 - 00:19
Laura En Ralph:
Ha stuk, maak de mannen niet gek daar in Oz!!!
Super om te horen wat je allemaal ziet en we hebben besloten dat wij ook maar eens een plan moeten maken voor een trip als de jouwe. Super vette foto's van Noosa.
xxxxxx van je vraag maatjes -
20 September 2006 - 10:56
Thijs:
Fraai..erg fraai.
Ze vertellen hier ook helemaal niks. Alleen omdat ik nou toevallig al op vakantie was hebben ze me van benee niks verteld.
Juud heeft gvd een eigen reissite!!? ;) Maar goed dat Sas erover begon. (Die zal ook wel zo een berichtje achterlaten)
Zo te zien begin je 't naar je zin te krijgen! Ik hoop dat 't nog beter wordt dan je verwachtingen! 't Blijft iig erg dapper!
Goed...en dan nu de voorgaande 4 pagina's maar es lezen.
Have fun~!
Grtz Thijs -
20 September 2006 - 15:28
Claire:
Hé Fuut! Wat een avonturen heb je al beleefd. Leuk hoor! Have fun in Noosa...X -
20 September 2006 - 15:41
Sas (the Swimmer...):
Ha die Juut, voor mij de eerste keer dat ik je site bekijk, wat klinkt dat allemaal heerlijk, zou wel met je willen ruilen, hoor. Hoewel...de hele dag achter je computer zitten en werken aan de begroting is natuurlijk ook wel erg spannend! Ben heel benieuwd naar 'Noosa'. Geniet van het vrije leventje en het mooie weer. liefs Sas -
21 September 2006 - 07:01
Judith:
Eindelijk voor jullie de foto's, wanneer ik in het vervolg weer een fatsoenlijke computer tegenkom zet ik er weer nieuwe foto's op.
ERg leuk dat jullie allemaal met me meeleven en berichtjes blijven plaatsen, ik vind het namelijk leuk om te horen hoe het met jullie gaat.
Bedankt allemaal
xx Judith